Gevelrenovatie

Met gevelrenovatie komen schilderwerkzaamheden pas echt tot hun recht. Uw woning of bedrijfspand weer als nieuw? We maken graag een totaal onderhoudsplan voor uw huis, woningvoorraad of zakelijk onroerend goed. Zandstra houdt regie op onderhoud, waarbij we schilderwerk in hetzelfde project uitvoeren als bijvoorbeeld een vakkundige reparatie van kozijnen en renovatie van scheuren in een gevel.  

Altijd de juiste techniek voor verschillende reparaties

Reparatie en renovatie als onderdeel van het totaalpakket

Jarenlange praktijkervaring in het renoveren van kozijnen en gevels

Herstel van de gevel

Een kapotte dakgoot, rot kozijnhout of scheur in pleisterwerk kan de uitstraling van uw pand al flink aantasten. Zandstra heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoud, renoveren van gevels of reinigen van elke vorm van gevelvervuiling. We hebben de juiste kennis en materialen in huis om een passend advies te geven voor het project en de toekomst.

Gevel renoveren Groningen

Onze vakspecialisten bieden een oplossing voor elk gevelprobleem in Friesland, Drenthe en Groningen. Heeft u een probleem of een vraag over uw gevel? Neem contact op met Zandstra Schilderwerken, of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media